Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Cicik

Címkék: szex csöcs mell szilikonmell cici kebel

2013.11.14. 23:31

Bár az előző posztban a popsikról írtam, azért be kell látni, hogy a nők legszebb éke természetesen a cici, mell, kebel, ahogy tetszik! Egyszerűen imádok minden cicit, teljesen őrületbe kerget, a látványa, és ha kézbe is vehetem... Természetesen nem a műanyagból készült gumilabdákra gondolok (szilikoncsöcs), mert azt nem nézem semmibe. A természetes cici, akkor is ha kicsi, ha nagy... Azt is megbocsátom, hogy lóg és nem áll úgy mint a pornómagazinokban, de természetesen és igazi. Ha egy nőnek szép és kívánatos mellei vannak, bármit megbocsátok neki. Azt is, ha nem olyan szép az arca vagy akár túlsúlyos (mondjuk inkább legyen túlsúlyos, mint 30 kg vasággyal, de ez egy másik poszt témája lesz).

Imádom a melleket, egyszerűen nem tudok betelni vele. Igazából nekem sokáig C kosár felett kezdődött a méret, de volt élményem, egy olyan lánnyal, akinek kisebb, de nagyon feszes és hamvas mellei voltak, azt is imádtam. Szóval mindenevő vagyok, ha cicikről van szó. 

De időzzünk el kicsit a szilikoncsöcsöknél! Mondjátok meg nekem, mi ebben a jó? Miért jó gumilabdákat nézegetni, és szeretkezés közben markolászni? Komolyan nem értem! A legtöbb úgy szép, természetesen ahogy van! Megírhatná nekem valakinek más a véleménye erről, tényleg érdekelne!

Biztosan többen láttátok ezt a cikket. Én mondjuk nem teljesen értek vele egyet, de mint a témában alapirodalom azért érdemes elolvasni. Különösen azzal nem értek egyet, hogy a tökéletes mellek bimbóinak felfelé kell nézni. Kis mell esetén lehet, de az igazán gyönyörű mellek nem a kis méretűek... Imádom a nagy melleket, mondtam már?

Szóval... engem szép (nagy) mellekkel bármikor el lehet csábítani, de nem tiltakozom a pici cicik ellen sem. Nézni is imádom, aztán simogatni, csókolgatni a bimbót és az udvarát, betúrni a fejemet közéjük, illetve vad szenvedélyes szeretkezés közben látni ahogy mozog, illetve megfogni és kényeztetni. Nincs is ennél jobb... :-) .

És valóban, nincsen a világom szebb, mint a cici... 

A bejegyzés trackback címe:

https://enkanapem.blog.hu/api/trackback/id/tr95632034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr_Ciciperverz 2013.11.16. 21:47:39

Teljes mértékben egyetértek...! :D
süti beállítások módosítása