Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

szex a munkahelyen

Címkék: szex nők fantázia

2013.12.16. 15:35

Régóta izgat a munkahelyi szex kérdése. Nem az, amikor munkatársaddal ágyba bújsz (majd erről is mesélek), hanem amikor konkrétan a munkahelyen estek egymásnak. Mindig is izgatnak az olyan helyzetek, amikor van benne egy kis "lebukás" veszélye, vagy amúgy nem kellene ott csinálni. Imádtam autóban (amikor csak ott lehetett megoldani), szabadban stb. De a munkahely még nem volt meg. Ez azért jutott az eszembe, mert még bent ülök az irodámban, és sokkal inkább szeretkeznék valakivel, mint a monitort bámulnám hülye dokumentumok és táblázatok helyett.

Van ebben izgalom. Arról nem is beszélve, hogy olyan valakivel történhet meg a dolog, aki egyébként munkatársad. Mondjuk a kapcsolatok a munkahelyen szintén egy érdekes téma. 

El tudom képzelni irodában, tárgyalóban, munkaidő után este, esetleg mosdóban vagy egy eldugott zugban a raktárban akár munkaidőben is. Extrém esetben akár más (pl főnök) irodájában is, de az már persze túl durva. Az én álmom az iróasztalomon munkaidő után. Ha van éjjel-nappali portaszolgálat akkor nem probléma bent maradni tovább, akár éjszakáig is...

Amúgy egy érzéki masszázs vagy simogatás könnyebben belefér, és már annak is meg az a "tiltott" íze, ami ebben igazán izgalmas, nem kell tehát egyből a legdurvábbal kezdeni. Aztán ha tetszik az íze lehet tovább menni.

A partner kérdés szintén fontos kérdés. Nem is az a legnehezebb, hogy valakivel eljuss idáig, ez ma már nem különösebben nehéz. Hanem, hogy tudd jól kezelni a helyzetet, akkor is ha már nem jártok össze. Ha megvan a kezdeti egymásra hangolódás, akkor a többi már szinte magától megy... :-)

Aki pedig nem ismerné az alábbi ábrát, az nézze meg, mire kell a hölgyeknek odafigyelnie, mi minden lehet felhívás keringőre.

A bejegyzés trackback címe:

https://enkanapem.blog.hu/api/trackback/id/tr55694305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása