Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az utóbbi időben különösen foglalkoztat a gondolat, milyen jó lenne ágyba bújni idegen nőkkel, ha megvan a kölcsönös szimpátia és mindketten akarjuk. Nem arra gondolok, hogy randi vacsora, stb, csak pure szex. Tetszünk egymásnak, akarod, akarom, akkor menjünk. Tudom, erről szól az egyéjszakázás intézménye, de nem járok olyan helyeken, ahonnan indulnak az egyéjszakák, másrészt pedig azt szeretném, ha spontán találkozom valakivel megvan a közös "bejövés" akkor hajrá!

Tudom, hogy sok nő is vágyik erre, több nőismerősöm mesélt már erről, hogy fantáziáltak arról, hogy a tömegközlekedésben közelükben álló férfival mi mindent tudnának művelni. Miért ne lehetne erről nyitottan beszélni?

Aztán persze ott van a kurvázás is, de az meg nem érdek nélküli, gyakorlatilag egy szolgáltatást veszel igénybe, annak mindenféle érdeke mentén. Én érdek nélküli, csak sima szexre vágyom. Az pedig különösen izgat milyen lehet egy teljesen idegen nővel, akinek pont annyi az érdeke, mint nekem, hogy let's have a good sex...

Ha valakinek persze van kedve hozzá, és kipróbálná, akkor fussunk össze "véletlenül", és ha megvan a kémia, akkor mehet. Tudom, hogy Magyarországon nem fér bele, de azért álmodozni lehet, nem? 

Ha jól tudom, az USA-ban fejlesztettek olyan okostelefon-alkalmazást, ahol az ismerőseid közül bejelölheted kivel szeretnél ágyba bújni és csak akkor fedi fel a "kapcsolatot" ha kölcsönös. Hatalmas ötlet, én használnám, de persze csak akkor van értelme, ha az ismerőseim is használják.

A bejegyzés trackback címe:

https://enkanapem.blog.hu/api/trackback/id/tr745913969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pixynor 2014.04.23. 19:48:10

Ez bármelyik társkeresőn működik. Volt hogy 3/4 6 kor írt egy fiú, hatkor már találkoztunk, biliárdoztunk egyet, felmentem vele egy lakásba és meg volt. És egyértelmű volt, hogy ezért jöttünk csak össze.

Ilyen lehetőség nagyon sok adódik a neten.

gingerbread · http://enkanapem.blog.hu 2014.04.24. 08:05:10

@Pixynor: Évekkel ezelőtt még egyedül éltem én is csináltam ezt... De az már rég volt.
süti beállítások módosítása