Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az utóbbi napokban két írást olvastam, aminek kapcsán elgondolkodtam a fent olvasható kérdésen. A két említett cikkek, itt találhatóak:

 Orális szex megcsalásnak számít?

 Megcsalhatnám, akkor legalább kefélnék egy jót!

Szerintem nem ott van a megcsalás határa, hogy orális vagy behatolás. Persze ez is fontos szempont, de a valóság ennél sokkal-sokkal bonyolultabb. Szerintem a kulcs az érzelmi bevonódás. A második cikkre vonatkozóan jutott eszembe, hogy pontosan erre van a kurvák intézménye, ami természetesen nemcsak nőket, hanem fiúkat is jelent. Az én véleményem szerint a kurvázás nem számít megcsalásnak. Igénybe veszel egy szolgáltatást, fizetsz érte, és nincs érzelem. Ha van érzelem, akkor persze már más a helyzet...

De mondanék pár példát: Van olyan ismerősöm (férfi) aki nem csalja meg a párját abban az értelemben, hogy nincs közöttük szexuális kapcsolat, de rengeteg időt tölt a másik nővel, együtt kirándulnak stb. Még csak nem is csókolóznak, mert azt mondják, hogy ez barátság. Mégis rengeteg időt töltenek együtt, amit a családjától vesz el, vesznek egymás ajándékokat stb... Nehogy azt mondjátok, hogy ez nem megcsalás!

Ha elmegyek egy kurvához azért, hogy kielégítsem a szexuális igényeimet, ezért fizetek, és ezt a nőt soha nem látom többet, az megcsalás? Igen, van behatolás, de ez még jót is tehet a házasságnak, azzal, hogy csökkentem a feszültségemet, és otthon a feleségem sem érzi az állandó ezzel kapcsolatos nyomást. Semmiképpen nincs érzelmi kapcsolat. Sőt, tudom nem szép dolog, de ebben az esetben a nőt inkább "eszköznek" tekintem, amiért fizetek. Ha valaki kurvának áll akkor valószínűleg tisztában van ezzel, hogy a pasik így fognak hozzáállni.

Én hiszek ebben, bár még eddig csak egyszer próbáltam évekkel ezelőtt (még nem a mostani feleségem volt a párom), és működött. Nem mondom tehát, hogy rendszeres kurvázó vagyok, mert nem vagyok az, de elméletileg akár jól is működhet...

Szóval a kedves levélírót is erre bátorítom, próbálja ki! Jól jöhet ki belőle! Különösen, ha kapott rá lehetőséget úgy, hogy otthon meg ne tudják. Ugye, senki nem gondolja, hogy a férje nem élt a lehetőséggel? Dehogynem!

A bejegyzés trackback címe:

https://enkanapem.blog.hu/api/trackback/id/tr246028443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pixynor 2014.04.23. 19:44:24

"Az én véleményem szerint a kurvázás nem számít megcsalásnak. Igénybe veszel egy szolgáltatást, fizetsz érte, és nincs érzelem. Ha van érzelem, akkor persze már más a helyzet..."

Egyszerűen hazabeszélsz. Mi a helyzet azzal, ha a feleséged járna el valami jó kis chip and dale-s fiú kurvához feszültséget levezetni, akivel hatalmasakat kefélne és egymás után több orgazmusa lenne??? Úgy gondolnád nem csal meg??? Csak levezeti a feszültséget??

Téged az nem zavar, hogy az örömét másban és nem a férjében találja meg?? Egyet mondhatok, ha egy kapcsolatban az egyik fél ide jut, onnantól a férje, vagy a felesége már soha de soha nem lesz számára elég és kielégítő.

gingerbread · http://enkanapem.blog.hu 2014.04.24. 08:04:32

@Pixynor: Teljesen igazad van! Én nem jutottam el ide, csak minta ötlet, gondolat felvetettem. De imádom annyira a feleségemet, hogy sosem tennék ilyet.

Valószínűleg azért tudok ilyet mondani, mert nem csináltam, akkor biztosan nem tudnék ilyen sarkosan fogalmazni.
süti beállítások módosítása