Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A múltkor írtam a munkahelyi szex témájáról. Van a munkahelyi szexnek egy olyan formája, amikor nem feltétlenül fizikailag bent történik a munkahelyen, hanem egy munkatársaddal bújsz ágyba, máshol. Ez is érdekes téma, fogok még róla beszélni, mert egyrészt izgat, másrészt van mit mesélnem... ;-) . 

De most ennek egy speciális esetéről szeretnék beszélni. Amikor a karriered érdekében bújsz valakinek -- mondjuk a főnöködnek -- az ágyába. Vannak olyan szakmák (szórakoztatóiparban, egészségügyben lehet ilyesmit hallani) ahol ez "jól" működik, sőt kell az előrelépéshez. Az én munkahelyen látszólag egy normális hely, de azért látom, hogy amelyik kollégám bebújt a főnökasszony ágyába, annak azért könnyebb és jobb az élete, mint másnak. Nálunk van egy 50-es jól karbantartott főnökasszony, aki nem veti meg az életet, valószínűleg ezt a kollégám jól felismerte amikor csak pár hónapja dolgozott itt, és jól bebiztosította magát. 

Én úgy állok ehhez a kérdéshez, hogy nem teszek ezért lépéseket, de ha adódna a helyzet, pl nyomulna a főnöknő, akkor valószínűleg nem utasítanám vissza. Vö: házinyúlra nem lővünk, csak ha támad... Egyrészt érdekel mint nő, szeretem a szexet, és ha nemet mondanék annak is meglennének a negatív következményei. Amikor még férfi főnök volt a cégnél, akkor is volt 2 olyan lány, aki bebújt az ágyába, és ott sokkal inkább megkülönböztetett figyelemben volt részük.

A kérdés csak az, hogy hosszútávon ezt hogyan lehet kezelni? Mi történik, ha véget ér a "kapcsolat"? Illetve láttam olyat is, hogy odáig fajult a dolog, amikor "már meg sem kellett dugni a főnökasszonyt", mert elég volt hitegetni mindenfélével, közös jövővel (nyilván ehhez előtte elég sokat kellett vele ágyba bújni), de ez is véges történet. Bár egyik haverom munkahelyén évekig ebből élt az egyik srác. Szerinte az elején összejöttek, aztán évekig nem volt semmi, max. nagyritkán egy-egy alkalom, de a nő kajálta a srácot, ezért bármi belefért. 

Nekem is kellene mostanában lényegi lépéseket tennem a karrierem érdekében, de nem vagyok a főnöknő esete... Pedig lehet, nem mondanék nemet ;-) . 

A bejegyzés trackback címe:

https://enkanapem.blog.hu/api/trackback/id/tr195770430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szelid sunmalac 2014.01.20. 16:24:37

Aham. Kinek mi. Nem a szexszel van baj. Hanem a gerinctelen takony feregseggel. Azzal.

ritmikus csimpifon 2014.01.20. 16:40:03

Nekem nem menne a dolog. Munkatárs számomra tabu. Főleg a főnök... böee :S

Szelid sunmalac 2014.01.20. 16:51:45

@ritmikus csimpifon: Foleg ha az egy negyvenes, kopasz ferfi.

Secnir 2014.01.20. 17:11:24

hát szerintem ez nem életszerű. amikor még lakatos voltam, sosem feküdtem le a főnökömmel. orrba is baszott volna egy kalapáccsal, már a közeledési kísérletért is.

dr kíváncsivagyok 2014.01.20. 17:26:43

"Nekem is kellene mostanában lényegi lépéseket tennem a karrierem érdekében, de nem vagyok a főnöknő esete... Pedig lehet, nem mondanék nemet ;-) . 2

Nem vagy fonokno esete,...ccc
Egyszeruen RANDA VAGY...biztosan...

gingerbread · http://enkanapem.blog.hu 2014.01.20. 18:56:29

Nyilván arról az esetről beszéltem, amikor a főnök ellenkező nemű. De lehet, hogy ez nem mindenkinek alap, ez mindenkinek szíve joga... :-)

gingerbread · http://enkanapem.blog.hu 2014.01.20. 18:57:12

@dr kíváncsivagyok: lehet ronda vagyok, ez nyilván ízlés dolga :-) .

2014.01.20. 20:06:34

Én annyit tennék hozzá hogy ez nagyon sok munkahelyen van így. Sőt, még oktatási intézményekben, hogy bizony a jobb jegyért vagy a fizetésemelésért bizony térdelni kell. És nehéz ebből a ringlispilből kiszállni, mert egy idő után a főnök már elvárja ezeket a szolgáltatásokat, és innen lehet zsarolni az illetőt hogy kirúgja vagy kitálal az asszonynak/férjnek, most mindegy hogy melyik nemről beszélünk.

efi 2014.01.20. 20:10:19

És ha mindenki lefekszik vele, akkor mindenkinek kedvezni kell és akkor az hogyan is lesz? Senki se fog majd dolgozni és senkit sem rúgnak ki (ezért) ?

tlvajferi 2014.01.20. 20:38:18

tiszta Hollywood a világ

McKinney 2014.01.20. 22:16:43

Rengeteget szexelek az embereimmel:
egyfolytában baszogatom őket

csentecsa 2014.01.20. 23:54:48

@efi: Akkor már azért kell kefélni hogy ne kerülj hátrányba :)))

Netuddki. 2014.01.21. 08:07:32

@efi: Akkor össze lehet hozni egy vállalati gangbangot. Aztán mindenki mindenkivel.

Álmodozzatok csak!

Fot L' Mondó · http://fotelmondo.blog.hu/ 2014.01.21. 11:30:56

Egy korábbi m.helyemen történt meg, hogy egy igen dekoratív "hölgyike" (fiatal + szőke + hosszú comb + darázs derék + nagy mellek + remekül rebegtetett "tutajos" szempillák) kinézte magának az egyik Rt-vezért. A p...ina pár hetes volt csak a cégnél akkor, amikor összejöttek... Volt közöttük 20-25 év... pár hónapig ment a kamaty, aztán szült egy gyereket a fickónak... A f@szi elhagyta a családját... Na, ez a szőke már megcsinálta magának a "karriert"... És "BIZTOSAN" nagyon szerette a főnököt... de a pénzét bizonyosan...

Boka1 2014.01.21. 11:49:03

@Fot L' Mondó: Ez általános. A multiknál volt idő, amikor román bevándorlási hullám volt. Azok a csajok ugyanezt csinálták. A Telekom könyvet tudna írni erről. :D

Fot L' Mondó · http://fotelmondo.blog.hu/ 2014.01.21. 12:12:54

@Boka1: Na jó, de ez miként hat a munkamorálra? "Vagy inkább beugrasz a főnökhöz egy orálra?" Az a maradék igen kevés tisztességes nő (és a férfi munkatársak) hogyan tudja rendesen ellátni a munkaköri feladatait, ha azt látja, hogy a szopósbaszós qrváknak áll a világ...?
Sajnos, engem borzasztóan zavartak (és-nak most is) ez ilyen felfelé mozgások! Nekem mindig férfi főnökeim voltak, nekem meg a hajlamom "egyenes"... így elég nehéz lett volna rámozdulni a dolgokra...

gabcigirl 2014.01.21. 12:18:03

Én a multis, manager-szektorban is lazán el tudom ezt képzelni.

Túl sok olyan nőcskét látni irreálisan magas és jól fizető pozíciókban, amihez se az esze, se az IQ-ja, se az EQ-ja nincs meg. Sőt!

gabcigirl 2014.01.21. 12:24:41

@gabcigirl:

Már úgy értem, hogy el tudom képzelni, hogy vannak olyan emberek, akiknek ez 1 érvényesülési technika. Sajnos.

Én biztosan nem tenném.

Boka1 2014.01.21. 13:15:47

@Fot L' Mondó: Nem tudom. Fiatal koromban imádtam a főnökökkel kavarni.Meg a konkurensekkel. Nem volt kapcsolatban a szakmával, csak a szórakozást szolgálta. Manapság állítólag a csapatépítő tréningeken van orgia.

Sadist 2014.01.21. 13:47:52

Nem, hogy szégyellnéd magad, amiért az elnyomó patriarchátussal szövetkezve a nőket ilyen alternatív prostitúcióra kényszeríted!

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2014.01.21. 13:51:37

A volt feleségem érvényesült így. Elég sokra vitte, meg volt a "szakmai háttere" hozzá. .-)

Kóréból Perszephoné 2014.01.21. 15:34:26

Én pont fordítva jártam. Olyan helyen dolgoztam, ahol semmiféle munkahelyi kapcsolatba nem kezdhettem. Tabu volt az egész cég, meg az összes velünk kapcsolatban álló cég és szervezet. Túl nagy problémát ez nem okozott nekem, sem akkor, amikor foglalt voltam, sem akkor, amikor nem. Így szocializálódtam, ez volt természetes.
Aztán az élet elvetett egy olyan helyekre, ahol már nem voltak ilyen tabuk. Sőt... Mint később megtudtam, ezeken a helyeken tök normális, hogy a gyakornok lánykák meg a beosztottak sorban állnak a főnöknél, hogy... A hideg rázott a gondolatra, inkább "csadort" öltöttem, és a szakmaiságra koncentráltam. Akkor is így tettem, amikor első látásra rákattantam egy leendő főnökömre. El sem tudtam volna képzelni róla, hogy ő is pusztítja a gyakornoklánykákat, meg a beosztottakat, amíg fel nem világosított egy munkatársam, hogy ez bizony így megy ebben a világban. Érzékeltem, hogy én sem vagyok közömbös számára, csak fogalmam sem volt mit kell ilyenkor csinálni. Nem így lettem szocializálva. Úgyhogy még jobban beöltöztem, igyekeztem még kevésbé nőcis lenni, komolyabbnak, idősebbnek látszani, hogy eszébe ne jusson... Pedig láttam, hogy ezeken a helyeken ez a főnök-beosztott szerelmi viszonyok is nagyon szépen működnek, csak magamról nem tudtam ezt elképzelni. Ha párkapcsolaton belül egyenrangú viszonyom van, akkor a nap többi részében hogyan tegyek úgy, mint aki vigyázva áll a főnök úrnál? Mindenesetre a pasi annyira bejött és annyira szerelmes lettem belé, hogy úgy voltam vele, egye fene, ha úgy alakul, megerőltetem magam, munkaidőben vigyázva állok.:) Elég későn jutottam e fontos felismerésre.:(
A legtöbb helyen a főnököm rám volt kattanva, de sose kevertem a magánéletem a munkahelyivel. Fütyülök a karrierre, ha ez az ára. Képtelen vagyok megerőltetni magam, ha a hideg ráz a főnökömtől, vagy nem tudom elképzelni róla, hogy kezelni tudná a dolgot. Eddig inkább az volt, hogy a munkahelyi viszonnyal veszélytettem volna a karrierem, olyan nem hogy annak hiánya veszélyeztetné. Egész addig voltam így voltam vele, amíg nem ez lett a helyzet. A csavar meg az, hogy olyan pasival, akivel más körülmények között is nagyon akartam volna, mert egész életemben ilyen pasit kerestem. Nagy bajban lettem amiatt, hogy fogalmam sem volt, hogy kell egy ilyen munkahelyi kapcsolatot kezelni, és nem zárdaszűzként élni. Vagyis hogyan kell a karrierem érdekében feküdni, amikor amúgy ezzel a pasival mindenképp feküdtem volna. Vagyis itt volt egy tuti helyzet, a nagyon kellemest kellett volna összekötni a nagyon hasznossal, én meg abszolút kezdő voltam. Így se karrier, se az a pasi, akire életemben először azt mondtam, hogy 100% patent. Vagyis se karrier, se szerelem, se szex.:( A pasiért azóta is odavagyok. Ha újra vele kellene dolgozni, és elvárná, hogy tegyek valamit a karrierem érdekében, istibi' megemberelném magam. Olyan csodás beosztott lennék napközben, mint a pinty, és alig várnám, ha végre este legyen.;) Persze, ha napközben hívatna be az irodába, egye fene megtanulnám az éles váltást az excel táblák meg a szex között. Ehhez viszont olyan főnök kell. Ő pedig olyan főnök.;) Jó sokat lazultam, ilyen főnöknél szívesen feküdnék a karrierért.:D

gingerbread · http://enkanapem.blog.hu 2014.01.21. 21:24:35

Látom vannak itt történetek, nemcsak én képzelődöm... :-) . Köszönöm!

gingerbread · http://enkanapem.blog.hu 2014.01.21. 21:26:27

@gabcigirl: Bizony! De a közszférában is van ilyen bőven...