Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ebéd egyedül...

Címkék: munkahely flört

2015.02.06. 04:09

A munkahelyem közelében 3 étterem van, ebből 2 az, ahova rendszeresen járok ebédelni. Ezek menza jellgű, vagy menüt is árusító éttermek. Jellemzően a kollégákkal, de van, hogy egyedül, ha úgy hozza az élet. Az utóbbi hetekben többször mentem egyedül. Ilyenkor feltűnt, hogy a csinos fiatalabb és középkorú hölgyek feltűnően kedvesebbek velem, legyen szó az étterem személyzetéről, vagy más vendégekről. A múltkor két csinos fiatal lány odaült az asztalomhoz, jót beszélgettünk, pedig nem is ismertük egymást korábban. A nevüket most sem tudom :-) . 

Egy másik helyen pedig két csinos fiatal pincérnő úgy körülugrált, hogy már kezdett kellemetlen lenni, pedig elég sok vendég volt még ott, akiket persze szintén kiszolgáltak, de közel sem úgy mint engem. Meg is mondtam a kollégáimnak, hogy ezentúl gyakrabban megyek egyedül enni... Hátha valamelyikkel a beszélgetéstől még az ágyig is el lehet jutni :-D . 

A bejegyzés trackback címe:

https://enkanapem.blog.hu/api/trackback/id/tr477146345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása