Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

hol vannak a hozzászólások?

2013.12.22. 16:07

Miért van az, hogy látom, van jó néhány olvasója a blognak, de nem kommentel senki? Mondjuk magamnak írok, csak amikor látom egy-egy bejegyezésem olvasottsági statisztikáit, ami messze felülmúlja, amit reméltem, és mégsem szól hozzá senki? 

Szóval lássam, kik vagytok, szóljatok hozzá, akár azt, hogy miért nem szóltok hozzá :-) . Ha nem akartok kommentben, akkor küldjetek nekem üzenetet, az is érdekel...

A bejegyzés trackback címe:

https://enkanapem.blog.hu/api/trackback/id/tr675704617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

famefatal · http://szeretok-kapcsolatok.blog.hu 2013.12.30. 22:51:29

Megtörném a csendet :)A múltkor írtad a blogon, hogy jó lenne ha arról is írnék, hogyan változnak meg a kapcsolatok, amikor megérkezik a gyerkőc. Jelentem a cikk készülőben :) Így találtam rá a blogodra, a név mellett ugye megjelenik a blog címe is. Olvasgatom és tetszik, jó látni, hogy férfi szemmel milyenek a dolgok. Szóval itt egy új olvasó :) Reméljük, most már a többiek is bátrabbak lesznek és hozzászólnak a bejegyzésekhez. :)

gingerbread · http://enkanapem.blog.hu 2013.12.31. 09:38:59

Köszönöm hozzászólást és a témát is. :-) .

Üdvözlet itt! :-)
süti beállítások módosítása